Everything my story //
Welcome words



Hello , Welcome to my simple blogger

Bonjour Guys!I'm Aina Syaza 13Y/O..THX for visited my blog and follow my blog kayy..Nice to meet you i hope you can put your footstep and comment at my cbox okayy..You also can visited my tutorial blog at HERE <3

Visited here



Story About Links Them


Talking monster






Thanks you


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
happy and boring
Thursday, 27 October 2011 | 00:24 | 0 BlackWhite

     Asslamualaikum / hello .... harini (27 oktober 2011) rase best pown ader rse bosan pown ader....rse best tu sebab ader budak baru in my class namanya syazwani...nmpk dew mcm baik , periang , peramah , dan mcm mcmlah...dew bru jew msok skolah tu tapi dew dah ada kawan contohnya macam anis sofea , fahimah , aina syaza(me), ezza dan semua org dalam kls tu lah senang nak cakap....hehehe.....hrp2 der dpt jadi my bff.....
   
     Tdi pown ada ceramah jugak tentang ibu buang anak , merokok dan orang yang bermasalah.....best dengar ceramahnya ...der wat lawak :)....... ok sekarang sebab rse bosan....aina rse bosan sebab x wat apa2 masa masok kelas tu...lgipon x dew cik yg masok cuma cikgu ______tu jew yg masok , sory er x knl nama cikgu tu hehehe...
 
   Nasib baiklah tdi ezza bawak dam dan sarah bawa dam ular , hilanglah sikit rse bosan ni....hmm esok mesti lagi bosan (28 oktober 2011)sebab ramai budak yg pergi kem :(...aina x pergi tapi aina pergi lawtan ke klcc pada (8 november 2011)...oklah tu jew untuk arini ok :)thanks for read...

THX FOR READ


| Newer Post