Everything my story //
Welcome words



Hello , Welcome to my simple blogger

Bonjour Guys!I'm Aina Syaza 13Y/O..THX for visited my blog and follow my blog kayy..Nice to meet you i hope you can put your footstep and comment at my cbox okayy..You also can visited my tutorial blog at HERE <3

Visited here



Story About Links Them


Talking monster






Thanks you


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
jamuan kelas
Friday, 4 November 2011 | 03:50 | 0 BlackWhite

       Assalamualaikum , hello , hari ni aina rse rajin lah plak nak post...ok hari ni pasal jamuan kelas , aina rasa happy taw bila dengar diorang nak wat jamuan kelas pada hari RABU (9 November) , diorang cakap nak wat macam macam pada haritu antaranya nak wat makan makan , game dan macam macamlah..

       Tapi harini aina rasa x best lah sebab dapat wat jamuan tu sekejap jew dari mula sekolah sampai rehat jew , kitaorang ingat nak wat sampai balik sekolah tapi nak cam mana sebab selepas rehat tu ada taklimat dari guru SMK Damansara Damai 1..Sekolah yang aina nak masok tahun depan , diorang cakap nak wat hari lain x kitaorg semua ada hal yang free cuma hari Rabu jew , terpaksalah juga walaupun sekejap , maklumlah tahun 6 kan bnyak aktiviti selepas UPSR ni..hehe :) . . .dari 8 November sampai cuti kitaorang busy tau , sebab 8 Nov ada lawatan , 9 Nov ada taklimat , 10 Nov ada Hari kanak kanak , dan macam macam lagilah......

      Tapi yang pling best pergi lawatan lah hehe..tinggal berapa hari lagi nak g lawatan x sabarnyew...ok sekarang aina nk tnyew korang antara pergi KLCC ngan kilang coklat yang mana lagi best ?comment taw...hehehe / ok lah sampai sini jew aina nak post untuk harini ..

THX FOR READ



Older Post | Newer Post