Everything my story //
Welcome words



Hello , Welcome to my simple blogger

Bonjour Guys!I'm Aina Syaza 13Y/O..THX for visited my blog and follow my blog kayy..Nice to meet you i hope you can put your footstep and comment at my cbox okayy..You also can visited my tutorial blog at HERE <3

Visited here



Story About Links Them


Talking monster






Thanks you


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Selamat Hari Raya Aidiladha
Saturday, 5 November 2011 | 19:15 | 0 BlackWhite

    Assalamualaikum , di pagi Hari Raya Aidiladha ni Aina rajin plak nak post hehe , best nyew hari ni sebab kat umah ni ada byk makanan cntohnya mcm rendang , pulut , nasi impit , agar agar dan mcm mcm lagilah , klu mcmnilah setiap hari aina x nak kluar umah lah , hahaha , harini dpt tgk dorg sembelih lembu , best ~~ 

    Buat msa ni x ramai lagi yang dtg umah tpi nnti mungkin rmai kot , tpi aina ada rse sedih skit sbb x dpt beraya kat kg , klu brya kt kg mungkin lgi best kankankankankan , walaubagaimanapun aina rse happy jugak dpt raya kat sini sbb ramai jugak orang , Hari Raya Aidiladha tahun ni mmg TERBAIK , ok hari ni aina nak ambik pluang untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua umat islam  , ok sampai sini jew aina post k , klu aina rajin nanti aina post lgi , Bye

THX FOR READ



Older Post | Newer Post